Sista dagen för avlopp......

2012-12-07

Vi vill nu informera Er om att det är dags att ta beslut i om Ni skall vara med på avloppsprojektet, för inom kort så har vi projekterat färdigt och gjort ritningar samt beräknat slang dimensioner för hela projektet.

Då stänger vi intagning, men med den möjligheten att man kan gå med senare, men får då betala en tilläggsavgift på 30.000kr för ny projektering och merkostnader.

Skulle Ni lämna in intresseanmälan eller vilja ansluta Er efter 15/12-2012 eller senare då projektet avslutats, så tillkommer tilläggsavgiften samt slang, kopplingar och  grävning fram till Er fastighet.

Projekt bygger på solidariskt medlemskap i en intresseförening och det är inte rättvist att vissa medlemmar skall ligga ute med insatser, medan andra kan avvakta och dra fördelar på deras bekostnad.

Har vi inte fått Ert bindande avtal innan den 15/12-2012 så styrks Ni från intresselistan för avlopp och därefter gäller ovanstående tilläggsavgift.

Ovanstående gäller inte medlemmar i Tolsjö vattenförening / Stola, eftersom de har kommit in senare in i diskussionen och här pågår uppsamling av intresse för projektering.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Kållands Vatten & Avlopp Ekonomisk förening